O nama.

vijest01Zgrada Trgovačkog centra sastoji se od podruma, prizemlja i ukupno tri kata, a naša tvrtka je vlasnik više od 65% prostora u zgradi, odnosno mi smo u cijelosti vlasnici 2. i 3. kata, i dijelova prostora u ostalim etažama.

   Na 2. katu otvaramo trgovačko-ugostiteljski centar pod marketinškim nazivom „TREND CENTAR“ sa od 28 maloprodajnih i ugostiteljskih jedinica. U sklopu „TREND CENTRA“ već sada vrlo uspješno radi Restoran „PANORAMA“, a u trenutku otvaranja čitavog Centra biti će otvoren Trend Internet Caffe i Slastičarna.

   „TREND CENTRA“ će biti otvoren kao cjelina na način da barem 80% poslovnih prostora bude popunjeno, a cjelokupnu marketinšku aktivnost promocije otvaranja „TREND CENTRA“ organizirati će, provesti i troškovno snositi tvrtka MV Trend d.o.o. Promovirati će se „TREND CENTRA“ kao cjelina, i sve tvrtke koje će zakupiti poslovne prostora na 2. katu zgrade putem medija na nivou Grada Karlovca, Županije Karlovačke i Regije koja obuhvaća sve susjedne županije.

   U promociju „TREND CENTRA“ uz ostale medije u potpunosti će se uključiti naše sestrinske medijske tvrtke Trend Radio, TV 4 Rijeke, kabelska televizija CATV-047 d.o.o. , a naša MV Trend d.o.o. raspolaže sa 2 velika LED video displeja locirana na najprometnijim pozicijama u Gradu Karlovcu, svaki površine 24 m2.

Kao posebna atraktivna dopuna sadržaja „TREND CENTRA“ na 3. katu na ukupno 500 m2 uređena je računalno – zabavna igraonica Worp Omega opremljena modernim računalima sa video igrama i drugim zabavnim sadržajima. Igraonica će svojim zabavno – ugostiteljskim sadržajem sigurno privući širok krug korisnika, a osobito mlađu populaciju.

 

012

Panorama grada

 

Restoran Panorama

Zadnji projekti

Zadnje vijesti

16/6/15
Na 2. katu otvaramo trgovačko-ugostiteljski centar pod marketinškim nazivom „TREND CENTAR“ sa od 28 maloprodajnih i ugostiteljskih jedinica
20/05/15
Uređena je računalno – zabavna igraonica Worp Omega opremljena modernim računalima sa video igrama i drugim zabavnim sadržajima


02/03/13
Postavljena 2 velika LED video displeja locirana na najprometnijim pozicijama u Gradu Karlovcu.